четвъртък, 2 юли 2009 г.

Какво е Наруто?

Много хора са слушали "Наруто". По-възрастните от тези хора е асоциират с японският град на име Наруто, но в нашия случай, ние ще е свържем с известната Японска анимация наименована Наруто. Сега ще Ви опиша главно сюжета на анимето.
Преди десет години едно от главните села било нападнато от ужасен демон наречен Кюби но йоко. Демонът бил лисица и притежавал девет опашки като само с едната можел да предизвика турнадо или да разруши планина. Коноха(селото) било на път да бъде разрушено, но тогава дошъл Хокагето(най-силната нинджа в селото). Той победил демона, но с цената на живота си. Особеното тук е, че той запечатал демона в едно новородено дете- Узумаки Наруто, нашият главен герой. Заради Кюби, Наруто бил отхвърлен от обществото, защото всички се стрaхували от него и поради причината, че никой не му обръщал внимание, той започнал да прави бели, за да го забележат.
Това е главно сюжета на анимацията. Сега ще Ви опиша за създателят на анимето.
Нека да започен с това, че преди да излезне анимацията е излезла мангата(японски комикс). Тя била създадена от Масаши Кишимито, който е роден в Okayama, Япония през 1974. Първата глава от мангата излиза през далечната 1999 година. Отначало мангата нямала много фенове, но с времеро Киши спечелил много фенове, а по късно било издадено и анимето. Масаши не е самичък в това начинание. Негови съдружници са Казухиро Такухаши , Осаму Казиса , Микио Икемото , Такеми Кауахара.

Няма коментари:

Публикуване на коментар