четвъртък, 2 юли 2009 г.

Наруто срещу Наруто Шиппууден

Сега ще обсъдим разликите между Наруто и Наруто Шиппууден.

Това, което наистина се ползват за първоначалното Naruto шоу беше приятелства. Взаимоотношенията между Naruto, Sasuke и Sakura. Серията поддържа младостта невинни, и прогресирането на другарство. Развитието на отношенията с Naruto Sasuke е основна област на парцели.

Naruto отчаяно иска да бъде признат, след като е бил игнориран и похулил от селото расте. Sasuke е най-добрият студент от класа си. Ако той може да направи Sasuke отношение него, всички останали ще трябва да го направите. Като човек, който бе избрано за постоянно в училище да се идентифицират силно с Наруто и му никога не се отчайвайте нагласа.

Naruto Shippuden става започне около 2 1 / 2 години след първата серия приключила. Сега вече почти трябва да кажа, че като Shippuden по-добър от оригинала шоу. Някои от невинността си отиде, и там е по-меланхолията патос на поредицата, но помага Naruto падеж и други символи нещо в програмата е необходимо. Тежестта.

Shippuden също много се занимава с концепцията на властта привеждане опасност и отговорност. С Наруто се опитва да намери начини за премахване на зависимостта си от 9 лисича опашка за получаване на енергия, а също и да рискуват здравето си с неговата специална Rasengan атака.

Всички основни елементи от сериите, са все още налице, но с по-голяма зрялост ниво. В комедията се взема по малко по-голяма степен на сложност, без detracting от клоунада стил на шоуто винаги е имала.

Аз ще кажа, че ако ви се иска да видя кой е по-добре, трябва да гледаш оригинала на челно място. Това не е като Gundum, когато едно цяло няма нищо общо с останалите. Naruto Shippuden е продължение на оригинала. Ако започнете с него, ще бъдат загубени.

Очаквам с нетърпение да се видим, когато програмата ще напредък от тук. Ако моята дедуктивни логика е вярна, серията вероятно ще скочи няколко години отново скоро. Само времето ще покаже, но аз се насладите на шоу и никога не може да чака до следващия епизод ще излезе.

Няма коментари:

Публикуване на коментар