четвъртък, 2 юли 2009 г.

Мадара Учиха срещу Пейн

Историята идва до точка, където са направени да се чудя кой ще поеме отговорността на Akatsuki. Това, разбира се, е ще бъде една от две или Nagato с контролиран органите на Pein или Мадара така наистина му битка между най-добрите Sharingan потребителя и най-добрите Rinnengan потребител. Така че, който е по-мощен, Rinnengan или Sharingan?

Ние знаем само малко за Rinnengan затова предположи, че има само един щат и в това си състояние му каза да бъде най-ръководител на трите Очно Kekkai Genkai. Ние знаем, че очевидно първият потребител на Rinnengan на Sage на шест Пътища се каже, че е основана на нинджа свят и всички знаят ninjutsu. Също така, вероятно нещо не си струва да споменем, че той очевидно създадени Луната с техниката Chibaku Tensei. Наред с Chibaku Tensei, е мисълта, че BanshM Ten'in и Shinra Tensei са сред най-техники, които идват с притежаването на Rinnengan, техники, които основно предоставят на потребителя да контролирате тежестта и натиснете / издърпайте предмети от техния собствен център.

В Sharingan от другата страна има три основни състояния, нормално Sharingan който дава възможност да прочетете движения, копие jutsu и хвърли основния genjutsu.

Тогава там е Mangekyo Sharingan, придобити от някой убива близо до вас. Способности зависят от потребителя, но досега сме видели Mangekyo като способности като мощен genjutsu и пространство / време изкривяване. Примери за това са Itachi на Tsukuyomi който хвърля на жертвата по genjutsu и позволява на потребителя да контролира времето, заедно с всичко в създадения свят и Kakashi само знам Mangekyo техника, която му дава възможност да се изкривяват пространството и транспортни обекти в други измерения. Черно пламъците нарича Amaterasu че горят, докато тя изразходва целта е друга техника, използвана от Itachi. В downside към Mangekyo е, че потребителят накрая завършва сляпо, ако те overuse него, която ни води към следващата Sharingan равнище, Вечната Mangekyo Sharingan.

В EMS е придобил, когато Uchiha с Mangekyo получава друг Uchiha (който също е Mangekyo) членовете очите, това обединява двете схеми на тези Mangekyo да направят един и дава на потребителя "Вечната Светлина" смисъла на потребителя, няма да стане сляп, ако той използва на Mangekyo на способностите много. Ние се казва, че с EMS идва много нови Mangekyo jutsu затова може само да си представиш какви други възможности Мадара Оттогава ние вече го виждал никакъв jutsu преминават през тялото му.

От това, което сте виждали Бих искала да мисля, че EMS ще надделее над Rinnengan и ако Наруто убива Nagato в предстоящите манга или историята изведнъж приключва след това се надявам ние ще видите Sharingan срещу Rinnengan битката някой скоро!

Няма коментари:

Публикуване на коментар