сряда, 8 юли 2009 г.

Хюга Нежи

Neji е член на клана Хиуга и притежава Byakugan. Той е дете-чудо и гений. Но като член на клон на семейството на Хиуга клана той е недопустима за да научите най-тайните техники. Въпреки това обаче, той успя да си правя извод изработки просто чрез наблюдение, и е научил много от тях.

Neji е много вещ с нежното Fist стила на ръкопашен борба, която, в комбинация с byakugan се използва за атака враг на чакра път система (мрежа от съдове, които извършват чакра), като по този начин причинява вътрешни наранявания.

На третия рожден ден на Hinata (братовчед му), когато Neji бе четири години, той е с търговска марка с основните семейството Juinjutsu който служи два часа цели. Първата е да се запечата byakugan способността им, когато те умират (екранировка неговите тайни от враговете), а вторият е за контрол на клона членове на семейството със способността да се унищожи техните мозъчни клетки с тайно ръката печат.

А вечер веднага след това, инцидент, възникнали включващи основните семейството Hiashi (Neji стрика и бащиният му брат близнак), което би могло да доведе до война за Konoha. За да избегнете това, Neji бащата жертвуваше себе си. Neji погрешно вярват, че основните браншови бе принуден да стори това, както и от това той разработи ожесточена недоволство срещу тях.

Неговото чувство за притеснение от основното семейство води в него за приемане на фатализъм философия - "Съдбата е нещо, реши на раждане и няма значение какво прави един часа, хората не могат да избягат си съдба". Neji опитите да се снизходително Наруто по време на техния Chuunin изпита мач казва ", че някой, който е слаб, винаги ще остане слаба", но това не и той продължава да бъде победен. Naruto тогава подсказва, че ако "неуспех" като себе си може да промени съдбата си, на "гений" като Neji могат също.

След този мач, и след като е доказано погрешно, той се откаже неговата философия. Той също така научава истината за баща си жертва и се дава възможност за решаване на неговия отчуждавам отношения с членове на семейството от основното обучение с техния лидер (чичо му).

Neji е член на екипа Гай, заедно с Tenten и Рок Лий. По време на двете години и половина път прескочете между част 1 и част 2, когато всички останали членове на екипа имат новобранец разширено до Chuunin, Neji отиде още една крачка и напреднала да Jounin - допълнително набляга си способности като гений.

Той е един от най-добрите примери на истинския талант, който пребивава в Konoha, заедно с харесва на Naruto и Shikamaru. Той обучава непрекъснато и енергично. Това е един символ, който заслужава вниманието ви.

Няма коментари:

Публикуване на коментар