петък, 10 юли 2009 г.

Кой е бащата на Наруто?

Самоличността на Naruto бащата е бил обект на спекулации за Наруто феновете за дълго време. Налице са разгорещени дебати - дори в пълен разцвет интернет пламенен войни - за тайната, която е Naruto бащата.

Четвъртата Hokage Теория

Повечето хора смятат, че Наруто бащата беше Yondaime или Четвъртата Hokage. Приликата между Yondaime и Наруто е поразителен - те имат сини очи и руси влакна, дори и те имат същата усмивка. И тъй като Наруто е сирак и четвърти почина борбата с Kyuubi - всичко се връзва.

Някои хора дори отиде толкова далеч, че да повярвам, че Yondaime, макар че той бе ясно посочено, че той умря борба с Kyuubi, някак оцелява и живее, за да се превърне в Akatsuki лидер. Те вярват, че всичко - от запечатването на Kyuubi Naruto вътре до лов на Jinchuuruki от Akatsuki - е част от изработи парцел, подготвена от гений ума на Четвъртата Hokage. Те вярват, че това, което беше показано за Yondaime беше само шега, той е действително зло, въпреки факта, че всички хора от Konoha го обичах, и че той желае да умират за тях.

Все пак, имаше много хора, които не се съгласи с тези вярващи на "Yondaime Naruto е бащата на теорията", защото те не можеха да разберат защо баща би печат нещо като Kyuubi вътре своя син. Някои вярват, че тя просто ще бъде "твърде очевидни" и че не може да Kishimoto евентуално напишете нещо толкова очевидни - Трябва да има обрат. Някои вярват, че Yondaime е Naruto стрика, или брат, или някаква друга далечна роднина - просто не е баща му.

Имаше дори хора, които вярват, че Akatsuki лидер (които повярваха не Yondaime) е действително Naruto бащата. И по някаква причина, той е бил ловен своя син. Тази теория бе подсилена от факта, че Akatsuki Лидер на сянка изглеждаше малко като той имаше същата коса като Наруто. И когато Akatsuki лидери лицето беше разкри да има поразително сходство с Наруто също, тази теория се събраха повече поддръжници. И те вярват, че Star Wars сцена с Akatsuki Лидер казва "Наруто, аз съм ти баща" не е била такава далеч възможност.

Имаше различни теории - някои farfetched, така и произволни, че вие искате да се чудя какво феновете пушили, за да излезе с него. Но всички тези теории бяха dispelled веднъж глава 367 на манга дойде.

В Откровение

Глава 367 е идеален пример за това как най-простият отговор е почти винаги правото такива. Оказа се, че крещящ е действително вярно и Четвъртата Hokage наистина е Naruto бащата. Jiraiya и Tsunade потвърдиха, че всички и дори разкри Yondaime име да бъде Namikaze Minato.

Но ако си четвъртият Naruto на баща си, тогава защо името му Uzumaki Naruto, а не Namikaze Наруто? Къде ли Uzumaki идват от? Оказа се, че по някаква причина, Naruto ли майка му фамилия, вместо баща си. А той в действителност не е безсърдечен за Minato за печат Kyuubi Naruto вътре, тъй като то е, след като всичките му умира желание Naruto бъдат третирани като герой, за да се налага да се съди с като чудовище вътре в него. Той умря вярва, че селяните ще обичаш Наруто, той не е имал представа, че ще направя обратното. Тази глава все още предстои да бъдат направени в Naruto епизод, но тя трябва да се открие в Naruto Shippuden доста скоро.

Няма коментари:

Публикуване на коментар